Borgo de pazzi

Borgo de Pazzi Naturalia

Borgo de Pazzi Naturalia is een 100% biologische wol garen voor naalden 12-15mm. Naturalia garens zijn niet behandeld of bewerkt. Ze zijn alleen gewassen, waarbij geen chemische processen zijn gebruikt in het productieproces. Het originele karakter van de vezels is zo bewaard gebleven. De garens hebben daardoor meer volume en zijn zachter. Door de geur van het garen van lanoline, weten we dat de garens daadwerkelijk niet behandeld zijn. Naturalia van Borgo de Pazzi is perfect voor het breien of haken van woonaccessoires of een lekkere sjaal!

Borgo de Pazzi ORTICA 200

Fijne ecologische draad gemaakt van Urtica Dioica, een zeer resistente brandnetelplant die geen behoefte aan pesticide heeft.De vezel is lang, glanzend en veerkrachtig 


Borgo de Pazzi PELAGIA

Combinatie van katoen en ruw linnen in een onregelmatige draad.Dit garen is ideaal voor het maken van kant patronen en luchtige zomerkleding


Borgo de Pazzi FRESCO

De viscose gemixt met linnen zorgt voor een prachtige, glanzende maar toch matte contrasterende draad. Het kleurenassortiment biedt een rijke keus aan elegante tinten maar ook vele briljante prints. Ook Fresco behoort tot Borgo de ‘pazzi’s bestsellers en is dit jaar met meerdere kleuren uitgebreid.


Borgo de Pazzi Hannah

is gemaakt van Lyoceli; een eucalyptus cellulose(natuurlijke kunstvezel), geproduceerd zonder schadelijke stoffen en biologisch afbreekbaar. Het is erg veerkrachtig en bovendien zeer zacht en glanzend, perfect om voorjaar of zomer kleding van te maken.


 

Geef een reactie